Meistä

Kestopigmentointien ja kulmien muotoilun asiantuntija sekä kouluttaja

Olen toiminut kauneudenhoitoalla jo kymmenen vuoden ajan ja erikoistunut sinä aikana kulmakarvojen muotoiluun sekä kestopigmentointihoitoihin. KakkoBrowsin lisäksi toimin BrowBar Helsingin ja kulmakarvoille suunnatun kotimaisen kosmetiikkabrändin KakkoBrows Cosmeticsin toimitusjohtajana. Koulutan myös uusia tekijöitä alalle sekä tarjoan kestopigmentoinnin tekniikkakoulutuksia ammattilaisille.

Idea KakkoBrowsin perustamiseen syntyi työskennellessäni Australiassa, Sydneyn keskustassa sijaitsevassa hoitolassa vuonna 2016. Tein siellä päivittäin kymmeniä kulmakarvahoitoja ja tutustuin tekniikoihin, joita ei vielä ollut saatavilla Suomessa. Halusin, että yhtä tasokkaita, mutta matalan kynnyksen palveluja kulmien muotoiluun olisi saatavilla myös meillä. On ollut hienoa huomata, miten nopeasti kulmapalveluista on tullut monelle tärkeä osa omaa kauneudenhoitorutiinia.

Minun lisäksi KakkoBrowsin tiimiin kuuluu myös muita kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Tutustu tarkemmin myös kestopigmentointiartistiimme Niki Beatoviciin sekä sertifioituun täyteainehoitajaamme Nina Rajamäkeen! 

Sertifioitu täyteainehoitaja, sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja

Valmistuin sairaanhoitajaksi 11 vuotta sitten ja olen työskennellyt lähes koko urani tehovalvontaosastolla. Kokeneena hoitajana pystyn tarjoamaan asiakkailleni esteettisiä hoitoja turvallisesti, aseptisesti ja laadukkailla aineilla. Esteettisenä sairaanhoitajana pystyn toteuttamaan parhaita puoliani; tarkkuutta vaativaa käsityötä, luovuuttani sekä yksityiskohdat huomioivaa esteettistä näkemystäni. 

Jokainen asiakas on minulle tärkeä yksilönä. Toteutan esteettiset hoidot asiakas huomioiden ja vaihe vaiheelta yhdessä edeten. Minulle on tärkeää korostaa asiakkaan yksilöllistä kauneutta ja teen ainoastaan luonnollisia lopputuloksia hyvin tutkituilla täyteaineilla. 

Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja palveluvalikoimani laajenee syksyn aikana. Paras palkinto työstäni on hymyillen lähtevä asiakas, joka tulee vastaanotolleni aina uudelleen!

Kauneudenhoitoalan ammattilainen ja kestopigmentointiartisti

Olen toiminut kauneudenhoitoalan ammattilaisena 8 vuotta ja pigmentoinnit ovat olleet intohimoni vuodesta 2018 lähtien. Olen pyrkinyt käymään mahdollisimman laajan skaalan koulutuksia ja yhdistän oppimaani jatkuvasti työhöni.

Olen erityisen huolellinen ja itsevarma tekemästäni työstä. Bravuurini ovat luonnolliset microblading- sekä powder-kulmat, mutta teen myös Brow ja Lash Liftejä.

Haluan auttaa lisäksi heitä, jotka eivät ole tyytyväisiä aikaisempiin pigmentointeihin. Tarjoan myös pigmentointien poistohoitoja, jotka toteutan hellävaraisella ja tehokkaalla Color X -tekniikalla.