Kestopigmentointien ja kulmien muotoilun asiantuntija
& kouluttaja

Olen toiminut kauneudenhoitoalla yli viiden vuoden ajan ja erikoistunut kulmakarvojen muotoiluun sekä kestopigmentointihoitoihin. KakkoBrowsin ohella olen BrowBar Helsinki ja Töölö -liikkeiden toinen perustaja. Koulutan myös uusia tekijöitä alalle sekä tarjoan tekniikkakoulutuksia ammattilaisille.

Idea KakkoBrowsin perustamiseen syntyi työskennellessäni Australiassa, Sydneyn keskustassa sijaitsevassa hoitolassa vuonna 2016. Tein siellä päivittäin kymmeniä kulmakarvahoitoja ja tutustuin tekniikoihin, joita ei vielä ollut saatavilla Suomessa. Halusin, että yhtä tasokkaita, mutta matalan kynnyksen palveluja kulmien muotoiluun olisi saatavilla myös meillä. On ollut hienoa huomata, miten nopeasti kulmapalveluista on tullut monelle tärkeä osa omaa kauneudenhoitorutiinia.

Tänä päivänä KakkoBrowsin palveluihin kuuluvat kulmien muotoilun lisäksi myös paljon muuta. Kauneudenhoitoalan ammattilaisista koostuva tiimimme tarjoaa muun muassa monipuolisia kestopigmentointi- ja täyteainehoitoja.

Brow Artist & viestintäkoordinaattori

Aloitin siskoni, Annikan, innoittamana urani kulmien muotoilun parissa kouluttautumalla microblading-artistiksi vuonna 2017. Siitä lähtien olen ollut KakkoBrowsilla, jossa työskentely oman siskon kanssa on ollut superhauskaa! Lisäksi osana kovatasoista tiimiä pääsen jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään palvelujani.⁠

Olen lapsesta asti nauttinut yksityiskohtaiseen työhön uppoutumisesta sekä itseni toteuttamisesta visuaalisesti – kulmien muotoilu onkin minulle rakas harrastus, jota olen onnekas tekemään työkseni. Minua motivoi hymyn saaminen muiden kasvoille. Olen onnistunut, kun voin tukea asiakkaani itsevarmuutta korostamalla hänen kasvojaan huolitelluilla, luonnollisen näköisillä kulmakarvoilla.⁠

Valmistuttuani viestinnän maisteriksi olen ollut vastuussa myös KakkoBrowsin viestinnästä ja markkinoinnista. Minuun voi ottaa yhteyttä esimerkiksi brändiyhteistöihin liittyen contact@kakkobrows.fi.⁠

Pigmentointiartisti

Olen rakastamassani työssä saadessani tehdä taidetta ja samalla kohottaa asiakkaideni itsevarmuutta. Toimin meikkitaiteilijana jo vuodesta -98 lähtien ja ryhdyin päätoimiseksi pigmentointiartistiksi vuonna 2018. Olen aikaisemmin tehnyt töitä myös kampaajana, mutta nyt tunnen olevani intohimotyössäni, jossa pystyn parhaiten toteuttamaan taipumustani visuaaliseen ilmaisuun. 

Pigmentointien maailma ja mahdollisuudet ovat vieneet minut mukanaan ja seuraan alan trendejä sekä uutta informaatiota tarkasti. En halua jämähtää vanhoihin tapoihin toimia, vaan haastan itseäni jatkuvasti kehittymään yhä paremmaksi. Tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia ja otan jokaisen asiakkaani huomioon yksilönä. 

Teen kulmia kaikilla tekniikoilla, eyelinereita tyvitäytöstä näyttävämpiin sumutekniikoihin ja huulten pigmentointeja monissa eri tyyleissä. Osaamiseeni kuuluvat lisäksi pigmentointien korjaus- ja poistotyöt, brow ja lash liftit sekä meikkaukset.

Sairaanhoitaja & sertifioitu täyteainehoitaja

Olen sertifioitu täyteainehoitaja sekä kauneuteen ja estetiikkaan erikoistunut sairaanhoitaja 20 vuoden terveydenhuollon kokemuksella. Tarjoan KakkoBrowsilla esteettisiä hoitoja, joiden tavoitteena on lisätä asiakkaideni hyvää oloa.⁠

Kokemukseni sairaanhoitajana sekä aktiivinen itseni kehittäminen koulutuksissa takaavat turvalliset ja alan uusimmilla tekniikoilla toteutetut hoidot. Eri tekniikoiden tunteminen on tärkeää, sillä hoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan lähtötilanteen ja toiveiden mukaan. Esimerkiksi huulten korostus täyteaineilla tehdään yleensä useampaa eri tekniikkaa hyödyntäen.

Estetiikan parissa työskentely on minulle valtava ilon lähde ja intohimo, minkä vuoksi työni ei edes tunnu työltä! Koen onnistuneeni, kun asiakkaani voivat hyvin ja ovat tyytyväisiä itseensä.

Professional Make-up Artist

Olen 20-vuotias meikkaaja–maskeeraaja, joka inspiroituu meikistä taiteen muotona. Meikkaamisessa parasta on mielikuvituksen päästäminen valloilleen ilman rajoja. Innostun siitä, kun pääsen luomaan meikeillä jotain täysin uutta.

Olen pienestä asti piirtänyt, maalannut ja toteuttanut itseäni visuaalisesti. Koen, että taiteellisuus onkin tuonut minut työni pariin. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, josta muutin Helsinkiin päästyäni toteuttamaan unelmaani ja opiskelemaan maskeeraajaksi. Valmistuin kesällä 2020 ja nyt palvelen asiakkaitani KakkoBrows-hoitolassa, Töölössä.

Vahvuuteni ovat luovat meikit, mutta rakastan myös kauneus-, muoti ja kuvausmeikkien tekemistä. Minusta on ihanaa voida olla mukana tärkeissä tapahtumissa, kuten häissä, varmistamassa että päivästä tulee täydellinen. Perinteisten meikkien lisäksi teen myös erikoisefektimeikkejä sekä bodypaintingia, joka ilmentää erityisen hyvin meikkiä taiteen muotona.

Pigmentointiartisti

Olen Emilia, sertifioitu pigmentointiartisti Seinäjoelta. Vastaanotan asiakkaitani asuinpaikkakunnallani sekä syksystä 2020 lähtien säännöllisesti myös Helsingissä, KakkoBrowsilla.

Minulle tärkeintä on luoda jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivat, kauniit ja tarkasti suunnitellut pigmentoinnit. Varaan töitäni varten aina reilusti aikaa, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti asiakkaani toiveiden mukainen.

Koen vahvuudekseni esteettisen visioni, jonka tukena hyödynnän matemaattista osaamistani. Hoitojen turvallisuuden takaan markkinoiden puhtaimmilla pigmenteillä ja laadukkaimmilla työvälineillä. Olen kouluttautunut Suomen parhaimpien kouluttajien opeissa ja jatkokouluttaudun säännöllisesti alan uusimpiin tekniikoihin. 

Olen aina rakastanut tehdä työtä käsilläni sekä nähdä oman työni kehityksen ja kädenjäljen. Kun löysin tieni pigmentointien pariin, tiesin vihdoin löytäneeni kauan etsimäni intohimon ja työn, jolla on merkitystä. Parasta on, että työni on merkityksellistä myös asiakkailleni.

Pigmentointiartisti

Olen kauneudenhoitoalalla vuodesta 2008 asti toiminut kosmetologi. Olen erikoistunut kestopigmentointeihin, mutta tarjoan myös paljon muuta. Seuraan alan kehitystä tiiviisti ja koulutan itseäni jatkuvasti uusimpiin tekniikkoihin.⁠

Kun minulta kysytään mitä teen työkseni vastaan; kohennan muiden itsetuntoa luomalla jotain kaunista. Rakastan erityisesti microbladingejä ja muita pigmentointeja. Niiden avulla asiakkaan kasvoja voidaan korostaa luonnollisesti sekä näyttävästi – asiakkaani toiveista riippuen. Korjaan mielelläni myös vanhoja tai pieleen menneitä töitä.⁠

Ei ole yhtä samanlaista asiakasta tai päivää, mikä on työni rikkaus. Koen vahvuudekseni sen, että olen aidosti läsnä jokaisen asiakkaani kanssa. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleeksi luokseni!