Kestopigmentointien ja kulmien muotoilun asiantuntija sekä kouluttaja

Olen toiminut kauneudenhoitoalla yli viiden vuoden ajan ja erikoistunut kulmakarvojen muotoiluun sekä kestopigmentointihoitoihin. KakkoBrowsin ohella olen BrowBar Helsinki ja Töölö -liikkeiden toinen perustaja. Koulutan myös uusia tekijöitä alalle sekä tarjoan tekniikkakoulutuksia ammattilaisille.

Idea KakkoBrowsin perustamiseen syntyi työskennellessäni Australiassa, Sydneyn keskustassa sijaitsevassa hoitolassa vuonna 2016. Tein siellä päivittäin kymmeniä kulmakarvahoitoja ja tutustuin tekniikoihin, joita ei vielä ollut saatavilla Suomessa. Halusin, että yhtä tasokkaita, mutta matalan kynnyksen palveluja kulmien muotoiluun olisi saatavilla myös meillä. On ollut hienoa huomata, miten nopeasti kulmapalveluista on tullut monelle tärkeä osa omaa kauneudenhoitorutiinia.

Tänä päivänä KakkoBrowsin palveluihin kuuluvat kulmien muotoilun lisäksi myös paljon muuta. Kauneudenhoitoalan ammattilaisista koostuva tiimimme tarjoaa muun muassa monipuolisia kestopigmentointi- ja täyteainehoitoja.

Pigmentointiartisti

Olen rakastamassani työssä saadessani tehdä taidetta ja samalla kohottaa asiakkaideni itsevarmuutta. Toimin meikkitaiteilijana jo vuodesta -98 lähtien ja ryhdyin päätoimiseksi pigmentointiartistiksi vuonna 2018. Olen aikaisemmin tehnyt töitä myös kampaajana, mutta nyt tunnen olevani intohimotyössäni, jossa pystyn parhaiten toteuttamaan taipumustani visuaaliseen ilmaisuun. 

Pigmentointien maailma ja mahdollisuudet ovat vieneet minut mukanaan ja seuraan alan trendejä sekä uutta informaatiota tarkasti. En halua jämähtää vanhoihin tapoihin toimia, vaan haastan itseäni jatkuvasti kehittymään yhä paremmaksi. Tyytyväiset asiakkaat ovat minulle sydämen asia ja otan jokaisen asiakkaani huomioon yksilönä. 

Teen kulmia kaikilla tekniikoilla, eyelinereita tyvitäytöstä näyttävämpiin sumutekniikoihin ja huulten pigmentointeja monissa eri tyyleissä. Osaamiseeni kuuluvat lisäksi pigmentointien korjaus- ja poistotyöt, brow ja lash liftit sekä meikkaukset.

Sairaanhoitaja ja sertifioitu täyteainehoitaja

Olen sertifioitu täyteainehoitaja sekä kauneuteen ja estetiikkaan erikoistunut sairaanhoitaja 20 vuoden terveydenhuollon kokemuksella. Tarjoan KakkoBrowsilla esteettisiä hoitoja, joiden tavoitteena on lisätä asiakkaideni hyvää oloa.⁠

Kokemukseni sairaanhoitajana sekä aktiivinen itseni kehittäminen koulutuksissa takaavat turvalliset ja alan uusimmilla tekniikoilla toteutetut hoidot. Eri tekniikoiden tunteminen on tärkeää, sillä hoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan lähtötilanteen ja toiveiden mukaan. Esimerkiksi huulten korostus täyteaineilla tehdään yleensä useampaa eri tekniikkaa hyödyntäen.

Estetiikan parissa työskentely on minulle valtava ilon lähde ja intohimo, minkä vuoksi työni ei edes tunnu työltä! Koen onnistuneeni, kun asiakkaani voivat hyvin ja ovat tyytyväisiä itseensä.

Professional make-up artist

Olen 20-vuotias meikkaaja–maskeeraaja, joka inspiroituu meikistä taiteen muotona. Meikkaamisessa parasta on mielikuvituksen päästäminen valloilleen ilman rajoja. Innostun siitä, kun pääsen luomaan meikeillä jotain täysin uutta.

Olen pienestä asti piirtänyt, maalannut ja toteuttanut itseäni visuaalisesti. Koen, että taiteellisuus onkin tuonut minut työni pariin. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, josta muutin Helsinkiin päästyäni toteuttamaan unelmaani ja opiskelemaan maskeeraajaksi. Valmistuin kesällä 2020 ja nyt palvelen asiakkaitani KakkoBrows-hoitolassa, Töölössä.

Vahvuuteni ovat luovat meikit, mutta rakastan myös kauneus-, muoti ja kuvausmeikkien tekemistä. Minusta on ihanaa voida olla mukana tärkeissä tapahtumissa, kuten häissä, varmistamassa että päivästä tulee täydellinen. Perinteisten meikkien lisäksi teen myös erikoisefektimeikkejä sekä bodypaintingia, joka ilmentää erityisen hyvin meikkiä taiteen muotona.